Annonce

:: NaturaPet's ::

:: Rue de la Corsaz 11b :: 1820 Montreux :: Tel: 021/944.48.84 ::

#1 30-11-2018 08:11:01

dandre48
Nouveau membre
Date d'inscription: 30-11-2018
Messages: 1

Adidas Iniki Boost Runner Köpa Online

Adidas Iniki Boost Runner Rabatt har varit lika populärt ett erbjudande som helst från Adidas Originals tack vare sitt vintageinspirerade övre och fullängds Boost-dämpningssystem. Den gamla mötet med nya silhuetten släpper redan i en "Pride of the 70s" -färgen senare i månaden, och idag ser vi på ytterligare 2 kommande färgvägar som släppts för att släppas före april. De nya iterationerna har den eftertraktade sträcknätets övre som inte är helt Primeknit i naturen men lägger definitivt till komfort och lätta egenskaper i mixen. Vintage mockaöverlägg och tumbled läder lägger till premium-finish till tonbaserna av antingen Clear Onix eller Pearl Grey, medan en kvinnors exklusiva funktioner har en slående solgul nyans på varumärkesremsan.

Adidas Iniki Boost Runner Outlet Rea har funnit ett spår i ombyggnad av gamla skolmodeller med full längd Boost-dämpning. Vi har sett det replikeras genom den remixade adidas EQT-raden, men kanske den senaste och bästa uppdateringen som mästar den tankeprocessen är adidas Iniki Boost. Iniki Boost Runner tar inspiration från den gyllene eran av de ursprungliga tre ränderna som körde modeller på 70- och 80-talen och uppdaterar den estetiska med en smal, glidbar övre, Boost-kudde och tejpade tre streck branding för att matcha OG suede inspirationer på hälen , toecap och, och lacing system.

Idag tittar vi på den senaste färgväggen, känd som Adidas Iniki Boost Runner Grossist "Pride of the 70s" tack vare dess retroinspirerade användning av ljusgrå, solbränna, röda och blåa accenter överallt för att återgå till en enklare tid. Vilka resultat är en färgväg som borde vara perfekt att bära med vilket garderobsval som helst med tanke på den dämpade tonstilen och den vibrerande accenten på märkningen och yttersålen i tre randar. Det är den perfekta kombinationen av både gamla och nya.

Adidas Iniki Boost Runner Köpa Online föds sömlöst med modern Boost-teknik och komfort med vintage stil. Perfekt för alla som älskar att dämpa Boost och retro-etetiken från 1970-talet och 80-talet löparskor, är Iniki redo att bli nästa slutsilhouette från Three Stripes. Och du kommer att ha gott om färgalternativ i våren, som du kan se här av de otaliga nyanserna från pastellfärger som är perfekta för våren till mer traditionella marin och röda alternativ.

Adidas Iniki Boost Runner Grossist Sverige återger ännu en klassisk körmodell med tillägg av Boost-dämpning med återinförandet av adidas Iniki Runner. Medan den övre kombinerar mjukt mocka och funktionell neopren i en blick som liknar adidas Gazelle, lägger den uppdaterade Boost mellansålsenheten den patenterade komforten av de tre rändernas senaste teknik för en moderniserad stil som är perfekt för alla tillfällen

Du kan kolla in det detaljerade på www.skortmall.com

https://www.skortmall.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/800x800/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/h/y/hyma-049-01.jpg

Hors ligne

 

Pied de page des forums