Annonce

:: NaturaPet's ::

:: Rue de la Corsaz 11b :: 1820 Montreux :: Tel: 021/944.48.84 ::

#1 05-12-2018 05:41:33

mspoaiwpo
Nouveau membre
Date d'inscription: 05-12-2018
Messages: 1

nike air max axis zwart

https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/I/61WPtSXywmL._SY395._SX._UX._SY._UY_.jpg
nike schoenen heren sale Onlangs onthulde Nike een eerste blik op de op Air Max 98 geïnspireerde Air Max Axis. De Air Max Axis, die op de retro-racegame uit de jaren '90 is gebaseerd, heeft dezelfde designelementen en is een moderne sneaker die gebruikmaakt van de allernieuwste technologie voor een schone en slanke look.

nike schoenen kopen De bovenkant van het nieuwe silhouet heeft een naadloos bovenwerk van mesh, geaccentueerd door dynamische lijnen die worden gevormd door de lichtgewicht synthetische overlays. Hoewel "AIR" -kantringen, een verlaagd merk Swoosh en een overdreven Air-sole-eenheid het ontwerp van de schoen completeren.

nike schoenen dames wit Deze junior Air Max Axis-trainers van Nike zijn ontworpen door de Air Max 98 en zijn moderne lopers met een retro-rand. Gemaakt met een ademend bovenwerk van textiel in een zwarte kleurstelling, deze trainers hebben synthetische overlays voor extra ondersteuning en duurzaamheid.

nike air max axis zwart Ze zijn op een lichtgewicht tussenzool van schuim geplaatst met een zichtbare Air-eenheid in de hiel voor demping van het volgende niveau en comfort voor de hele dag. Knikkend naar de 95 met geweven veters, zijn ze afgewerkt met Air-branding en een witte Swoosh naar de zijwanden.

https://www.schoennieuwe.com/

Hors ligne

 

Pied de page des forums