Annonce

:: NaturaPet's ::

:: Rue de la Corsaz 11b :: 1820 Montreux :: Tel: 021/944.48.84 ::

#1 07-12-2018 02:43:19

shaniaauer
Nouveau membre
Date d'inscription: 07-12-2018
Messages: 1

Nike Epic React Aanbieding

Dienen als de inspiratie voor een van de beste releases van het jaar - de React Element 87 - de Nike Epic React Kopen goedkoophardloopschoen is terug met twee gloednieuwe kleurstellingen. De kleurblokkerende eigenschappen van de React zijn uniek, omdat het ervoor zorgt dat de schoen zowel een ingetogen kleurenpalet als een luide sport vertoont - zoals blijkt uit deze tweedelige set. Een van de twee soorten maakt gebruik van een primair tonaal bovenwerk - met uitzondering van diepblauwe Swoosh - dat gekleed is in Diffused Taupe bovenop een witte, witte eenheid. De tegenpartij kiest voor een witte bovenkant met elementen van Bright Crimson en Volt gemengd voor kleur.

Nike Epic React Bestellen nederland goedkoopje een paar? Je kunt niet online kopen vanuit je luie stoel of naar een winkel voor een paar gaan - het vereist wat fysieke activiteit en een gezonde dosis geluk om op te starten. De speciale serie van 30 ziet geen retail-release, maar wordt weggegeven als onderdeel van een willekeurige loterij. De enige manier om je naam in de hoofdrol te gooien, is door twee nachtruns (tussen 18.00 en 06.00 uur) van minstens 2 KM te voltooien vóór 14 juni tijdens het gebruik van de Nike + Run Club-app. Zelfs als je in staat bent om dat merkteken te raken, moet je ook in de Verenigde Arabische Emiraten of Saoedi-Arabië wonen om je te kwalificeren.

Nike Epic React Uitverkoop-silhouet is nog steeds een van de populairste nieuwe sneakers van het merk in 2018, omdat het merk een gloednieuw dempingssysteem heeft dat is ontworpen om te voorkomen dat het in de loop van de tijd afvlakt. Zijn Flyknit-geïnfundeerd bovenwerk verleent niet alleen ongelooflijke flexibiliteit en comfort, maar het creëert ook een immense hoeveelheid kleurenschema mogelijkheden. Het paar dat je hieronder ziet, is verreweg de kleurrijkste optie tot nu toe en kreeg een "België" -monster. Naar verluidt is deze nieuwe look voor de Epic React het meest gelimiteerde paar van het nieuwste hardloopaanbod van het Swoosh-merk tot nu toe, omdat het wereldwijd wordt beperkt tot 1888 paren.

De React-beweging blijft zich verspreiden als we een eerste blik werpen op de sokachtige middengesneden schoen, de Nike Epic React Aanbieding. Het beschikt over dezelfde demping en ontwerp van de middenzool als de Epic React-hardloopschoen, maar de bovenkant van de schoen is de nauwsluitende sokschoenlook die zonder veters voor een zuiver reductief ontwerp komt. Hier te zien in een debuut gele colorway, zal de Rise React Flyknit waarschijnlijk in verschillende andere opties verschijnen na de release.

Nike Epic React Kortingfuturistische React-technologie geniet van een uitstekende zomer zowel vanuit het oogpunt van prestaties als een levensstijl, met lopende silhouetten zoals de Epic React en silhouetten van levensstijlen zoals de overheersende krantenkoppen van React Element 87. De releases - en de hype rond de tech - zijn klaar om verder te gaan door de val, en de Swoosh houdt de bal aan het rollen met koppig koppelende paren zoals deze "Plum Dust" Epic Reacts. Met gebruik van een tweekleurige roze colorway op het Flyknit-bovenwerk, komen de belangrijkste accenten van de schoen via de zwarte Swoosh, de hielkooi en het vetersysteem. Een opvallende gele slag op de grijze React-tussenzool biedt een kleine extra pop en de kleurrijke schoen wordt voltooid met een doorschijnend verloop op de buitenzool.

Je kunt de details bekijken op www.breakerun.com

https://www.breakerun.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/800x800/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/1/8/18mynk413.jpg

Hors ligne

 

Pied de page des forums